2 - 4 dagen levertijd | geen verzendkosten boven de €75

BLOG RSSGOLD FILLED SIERADEN

Jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met gold filled sieraden en ik was gelijk enthousiast. Gold filled is een super fijn materiaal dat dezelfde voordelen heeft als echt goud, maar dan met een voordeliger prijskaartje. Toen ik het leerde kennen, waren gold filled sieraden nog niet echt bekend in Nederland en zo kwam ik op het idee om zelf sieraden te gaan maken. Een aantal jaar later ging She Stands live en nu maak ik wekelijks prachtige gold filled sieraden! Wat gold filled sieraden zo bijzonder maakt? Ik vertel je er graag alles over in deze blog.  

Lees verderALLES WAT JE WILT WETEN OVER PARELS

Parels, de little black dress onder de sieraden. Al jaren lang niet meer weg te denken uit de wereld van accessoires. Zoals Coco Chanel al zei: 'A woman needs ropes and ropes of pearls'. Wij zijn er ook voor gevallen en in onze zoektocht naar de mooiste materialen voor onze Pearl Collection, stuitten we op allerlei weetjes die we in deze blog graag met je delen. We zijn benieuwd hoeveel je al wist!

Lees verderONZE TOEKOMSTDROMEN

Dromen..., wij houden ervan! Ook voor She Stands dromen we graag, zo zijn we tenslotte ooit begonnen met het idee voor ons bedrijf. :) Misschien wist je al dat we met onze merk en producten de wereld een stukje beter willen maken. Het is onze missie om positief bij te dragen aan de wereld, zowel op gebied van duurzaamheid als ethische verantwoordelijkheid. Als we vertellen hoe we dit in de toekomst voor ons zien, krijgen we vaak nog verraste reacties. In deze blog vertellen we je daarom graag over onze dromen voor She Stands!

Lees verderONZE GEURKAARSEN: 100% NATUURLIJK & DUURZAAM

Wij houden ontzettend van het creëren van nieuwe, duurzame producten. Combineer dit met onze liefde voor de heerlijke geuren & gezelligheid van geurkaarsen en het idee voor handgemaakte kaarsen is geboren!  We kwamen erachter dat ‘normale’ kaarsen schadelijk voor het milieu en je gezondheid kunnen zijn. Dus gingen we op zoek naar een duurzamer alternatief. In deze blog vertellen we je hier alles over.

Lees verder