actuele levertijd 2-4 dagen | geen verzendkosten boven de €100

VERZENDING & LEVERTIJD


Verzendkosten
Alle prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het gewicht van jouw pakket en variërt van €3,50 tot €5,95 (voor bestellingen in Nederland). Het totale bedrag inclusief verzending wordt getoond in de laatste stap bij het afrekenen.

Is je bestelling boven de €100? Dan betaal ik de verzendkosten voor je.

Levertijd
Je kunt jouw pakketje in 2 tot 4 werkdagen op de deurmat verwachten (tenzij er onvoorziene vertraging is bij de postleverancier). Bij gepersonaliseerde producten kan het iets langer duren, aangezien ik die op maat voor jou maak.

Heb je een bestelling met spoed? Laat het even weten, ik denk graag mee over hoe ik de bestelling zo snel mogelijk bij jou kan afleveren!

Het kan gebeuren dat de levertijd om wat voor reden dan ook toch wat langer is. Wanneer dit het geval is, neem ik contact met je op.

Wil je jouw pakketje in Zeist op komen halen? Dat kan! Selecteer "ophalen" in plaats van "verzenden" voordat je gaat afrekenen. Je betaalt dan geen verzendkosten en krijgt van mij een berichtje om het afhaalmoment af te stemmen.

Jouw pakketje volgen
Wail je jouw bestelling volgen? Kies dan voor een (brievenbus)pakket met track&trace code. Zo kun je precies bijhouden waar jouw pakketje is.