In verband met vakantie gaan alle bestellingen vanaf 25 september weer op de post

VERZENDING & LEVERTIJD


Verzendkosten
Alle prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het gewicht van jouw pakket. Het totale bedrag inclusief verzending wordt getoond in de laatste stap bij het afrekenen. De verzendkosten in Nederland variëren van €3,00 tot €6,95. Voor buitenlandse bestellingen kan dit iets hoger uitvallen.

Is je bestelling boven de 85€? Dan betaal ik de verzendkosten voor je.

Levertijd
Zodra jouw bestelling binnen is, ga ik gelijk voor je aan de slag. Je kunt jouw pakketje in 2 tot 4 werkdagen op de deurmat verwachten (tenzij er onvoorziene vertraging is bij de postleverancier). Bij gepersonaliseerde producten kan het iets langer duren, aangezien ik die op maat voor jou maak.

Heb je een bestelling met spoed? Laat het even weten, ik denk graag mee over hoe ik de bestelling zo snel mogelijk bij jou kan afleveren!

Het kan gebeuren dat de levertijd om wat voor reden dan ook toch wat langer is. Wanneer dit het geval is, zal ik je altijd op de hoogte houden.

Wil je jouw pakketje in Utrecht op komen halen? Dat kan! Selecteer "ophalen" in plaats van "verzenden" voordat je gaat afrekenen. Je betaalt dan geen verzendkosten en krijgt van mij een berichtje om het afhaalmoment af te stemmen.

Jouw pakketje volgen
Wanneer jouw bestelling wordt geleverd met PostNL ontvang je per mail een track&trace code. Zo kun je precies bijhouden waar jouw pakketje is. Voor kleine brievenbuspakketjes ontvang je geen track&trace code. Gelukkig hoef je hier ook niet voor thuis te blijven :)