actuele levertijd 2-4 dagen | geen verzendkosten boven de €100

ABOUT


Wat leuk dat je een kijkje neemt bij She Stands! Ik ben Lonneke, oprichter en gezicht achter deze webshop.

Al toen ik jong was, wist ik dat ik ooit mijn eigen bedrijf wilde en toen ik het duurzame materiaal gold filled ontdekte, ontstond het plan om eigen sieraden te maken. Van het een kwam het ander en ondertussen run ik mijn eigen webshop!

Alle producten in de webshop worden met de hand gemaakt in Zeist. Ik gebruik hiervoor (zoveel mogelijk gerecyclede) duurzame materialen van hoge kwaliteit en verpak alles plasticvrij.

Ik vind het superleuk om mijn creativiteit en passie voor ondernemen te combineren en met mijn minimalistische producten wil ik vrouwen graag verwennen en inspireren.

Daarnaast wil ik een positieve verandering in de wereld brengen. Het is mijn grote droom dat alle vrouwen op de wereld een goede kwaliteit van leven hebben. Aangezien dit nu nog lang niet het geval is, draag ik graag een steentje bij om hier verbetering in aan te brengen. Daarom steun ik met een deel van mijn winst de stichting Microkrediet voor Moeders. Plaats je een bestelling? Dan kun je eventueel ook een donatie voor de moeders doen. :) 

Ik wens je veel shopplezier!

Liefs, Lonneke 

 

about_shestands_lonnekekisman