actuele levertijd 4-7 dagen | geen verzendkosten boven de €100

SHE WEARS HER STORY (ANNEMARIE)


Het mooiste om te maken, vind ik gepersonaliseerde sieraden. Want hoe bijzonder als het sieraad dat je draagt een verhaal vertelt en je herinnert aan speciale mensen/momenten in jouw leven! 

In deze blog vertelt Annemarie (Instagram: @huisjedewit) haar verhaal. Ik maakte voor haar een prachtig armbandje met het initiaal van haar pleegzoontje. 

Annemarie vertelt:

”Twee jaar geleden kreeg ik van mijn ouders een prachtig armbandje. Drie steentjes met een bedel waar mijn voorletter ingegraveerd staat. Als aandenken aan de drie ivf-behandelingen die we in al die jaren hebben gehad. Hier ben ik nog altijd zo blij mee en heb het sieraad bijna iedere dag om!

Misschien denk jij nu wel: de pijn en het gemis is toch nooit te vervangen met een sieraad? Ja dat klopt helemaal. Wat we de rest van ons leven mee moeten dragen heeft mij gevormd. Het niet zwanger raken. Het gemis. De pijn. De leegte. Ons leven die we zo anders hadden voorgesteld. En toch kwamen we op een punt dat het ‘goed’ was dat we gingen stoppen met al die behandelingen. Dat we niet meer naar het ziekenhuis hoefde. Soms moesten we wel 4 keer in een week. Op een wonderlijke manier gaf God ons zoveel duidelijkheid dat we mochten stoppen en voor pleegzorg mochten gaan. Al die jaren van behandelingen had ik niet willen missen. Het moest. Om hier nu te kunnen zijn.

Toen ik het armbandje kreeg werd ik zo blij. We zullen voor de verschillende embryootjes die teruggeplaatst zijn nooit naar een plek kunnen om ze te gedenken, maar nu had ik toch iets dat ik op een bepaalde manier aan ze denken kan. Toen het moment kwam dat we ons aan mochten melden voor pleegzorg brak er een spannend, verwonderd hoofdstuk aan. Het verschil met het vorige hoofdstuk was dat we nu wisten dat er ooit een telefoontje zou komen dat we voor (on)bepaalde tijd voor een kindje mochten gaan zorgen.

Na negen maanden wachten (achteraf ook bijzonder dat dit precies 9 maanden waren!) kregen we een telefoontje of wij voor een peutertje van twee jaar wilden gaan zorgen. Langdurig. Met een lach en een traan, want dit lieve kind kon niet meer bij zijn ouders wonen, maar wij mochten voor hem gaan zorgen. Zo dubbel. Hoe het ook zal gaan, hij heeft een bijzondere plek in ons hart.

Naast het sieraad voor alle behandelingen wilde ik natuurlijk ook heel graag een sieraad met iets van hem.

Toen Lonneke mij een berichtje stuurde was ik dan ook meteen enthousiast! Want dit cadeau is zo passend. Ik koos voor de ‘Rens armband’. Donkergroene natuursteentjes met een gepersonaliseerde bedel met zijn letter. Oooh zo mooi! Ik ben er zo enorm blij mee! En onze lieve peuter is helemaal trots. Kijk, mama heeft ‘mijn armband’ weer om! Zo leuk om te merken hoe blij hij er ook mee is. Of er in de toekomst nog meer armbandjes bij gaan komen? Ja, ik denk het wel haha.

Koester de momenten. Leef met de dag!

Liefs, Annemarie”

Annemarie is interieurstyliste en deel via haar instagram @huisjedewit. Ook neemt ze haar volgers mee in haar leven als mama van een pleegzoontje.    


Laat een reactie achter