VERZORGING SIERADEN


Met de juiste verzorging gaan onze sieraden je hele leven mee! We geven je graag wat tips, zodat je zo lang mogelijk van jouw sieraad kunt genieten.

Gold filled
Al onze gouden sieraden zijn gemaakt met gold filled materiaal. Dit is een goed alternatief voor massief goud. De stevige gouden laag slijt niet weg en het is niet erg als de sieraden nat worden. Net als echt goud heeft gold filled materiaal een goede verzorging nodig. Met de volgende tips vergroot je de levensduur van jouw gold filled sieraad en zorg je ervoor dat jouw sieraden hun glans behouden.

  • Vermijd contact met chemische stoffen (shampoo’s, agressieve zepen, haarlak, parfum etc.).
  • Vermijd langdurige blootstelling aan chloor, zwembaden en bubbelbaden.
  • Neem de sieraden af en toe met een beetje warm water af om huidolieen te verwijderen. Droog ze af met een zachte doek om de glans terug te brengen (vermijd schurende materialen bij het poetsen).
  • Gebruik een brillendoekje om eventuele oxidatie vlekken te verwijderen. Wrijf zachtjes over het oppervlak totdat de glans is hersteld.

Sterling silver
Onze zilveren sieraden zijn gemaakt van het materiaal sterling silver. Dit bestaat voor 92,5% uit zilver en je kunt er jouw hele leven mee doen. Het zilver verkleurt niet, maar kan in de loop van de tijd wel aanslag krijgen, waardoor jouw sieraad er wat doffer uit ziet en een zwarte gloed kan krijgen. Met de volgende tips houdt je jouw sterling zilveren sieraden mooi:

  • Poets jouw sieraad af en toe met een zachte sieradendoek. Op die manier kun je een zwarte gloed/aanslag makkelijk verwijderen.
  • Bewaar jouw sieraden op een droge en afgesloten plek wanneer je deze niet draagt om aanslag te voorkomen.