actuele levertijd 2-4 dagen | geen verzendkosten boven de €100

ONZE TOEKOMSTDROMEN


Dromen..., wij houden ervan! Ook voor She Stands dromen we graag, zo zijn we tenslotte ooit begonnen met het idee voor ons bedrijf. :)

Misschien wist je al dat we met onze merk en producten de wereld een stukje beter willen maken. Het is onze missie om positief bij te dragen aan de wereld, zowel op gebied van duurzaamheid als ethische verantwoordelijkheid. Als we vertellen hoe we dit in de toekomst voor ons zien, krijgen we vaak nog verraste reacties. In deze blog vertellen we je daarom graag over onze dromen voor She Stands!

De droom van iedere ondernemer… groei! Wat zouden we het gaaf vinden als we meer en meer vrouwen blij kunnen maken met onze producten. Maar dat niet alleen, we geloven namelijk ook dat wanneer wij als bedrijf groeien onze impact in de wereld mee kan groeien. En dat zien we (onder andere) voor ons op onderstaande manieren!

Het verschil maken voor vrouwen over de hele wereld
Het internationaal gaan met onze She Stands producten is een grote droom (waar we ondertussen al kleine stappen in zetten), maar daarnaast zouden we ook echt een verschil willen maken voor vrouwen over de hele wereld! Op dit moment geven we al 10% van onze winst aan de stichting Microkrediet voor Moeders en heb jij als klant de mogelijkheid om een extra donatie te doen wanneer je een bestelling doet. Maar oh, wat lijkt het ons tof om meer vrouwen op deze wereld te kunnen helpen! Denk hierbij aan het financieel ondersteunen van projecten voor vrouwen, maar ook het verkopen van fairtrade producten die vrouwen over de wereld een betere kwaliteit van leven geven.

Sociale werkplaats
Behalve internationaal, willen we ook vrouwen in Nederland ondersteunen. Zo lijkt het ons heel leuk om gebruik te maken van een sociale werkplaats. Op het moment dat we groot genoeg zijn om bijvoorbeeld het maken en verpakken van onze producten uit te besteden, willen we vrouwen een kans geven om aan de slag te gaan in een sociale werkplaats. Zo'n werkplaats is speciaal voor vrouwen die willen werken, maar het lastig vinden om een werkplek te vinden of voldoende tijd vrij te maken door bijvoorbeeld een beperking, (jonge) kinderen, of een andere reden. Het lijkt ons super mooi om vanuit She Stands ook juist deze vrouwen een plek geven om hun talenten te gebruiken/ontwikkelen. We geloven dat de vrouw prachtig is geschapen en dat ze positief in het leven mag staan omdat ze weet dat er mooie dingen op haar te wachten staan. Wij willen er graag aan bijdragen dat vrouwen dit ook zelf in gaan zien!

100% duurzaam en fairtrade zijn
Ook op het gebied van duurzaamheid hebben we grote dromen. We verpakken onze producten al vrijwel plasticvrij en voor al onze producten maken we zoveel mogelijk (her)gebruik van duurzame en hoge kwaliteit materialen. Er valt echter nog zo veel te ontdekken en te leren! Het is onze droom om in de toekomst te kunnen zeggen dat She Stands100% duurzaam en fairtrade is. Zowel onze producten als het hele proces er omheen!  

Nou, dit was een klein inkijkje in onze toekomstdromen! Leuk dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen :)

Waar droom jij over? Laat het ons weten in een reactie of via Instagram, wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

Veel liefs, Maartje en Lonneke ♡


Laat een reactie achter