actuele levertijd 4-7 dagen | geen verzendkosten boven de €100

MICROKREDIET VOOR MOEDERS


Het is mijn grote droom dat alle vrouwen op de wereld een goede kwaliteit van leven hebben. Aangezien dit nu nog lang niet het geval is, draag ik graag een steentje bij om hier verbetering in aan te brengen. 

10% van de winst van She Stands gaat daarom naar de stichting Microkrediet voor Moeders

Microkrediet voor Moeders verstrekt microkredieten aan de allerarmste vrouwen in Azië. Hiermee kunnen de vrouwen een eigen bedrijfje starten, een eigen inkomen verdienen en zorgen voor hun gezin.

De stichting helpt vrouwen met het opzetten van hun eigen bedrijf via kleine leningen, spaarmogelijkheden, vaktrainingen en ondernemers- en leiderschapstrainingen. De vrouwen vergroten zo hun economische zelfstandigheid en onafhankelijkheid en verbeteren daarmee de kwaliteit van hun leven en dat van hun families.

Doordat ik zelf een passie hebben voor ondernemen, wil ik graag andere vrouwen dezelfde kans geven. Juist deze vrouwen die het zo hard nodig hebben. Ik geloof dat het stimuleren van economische bedrijvigheid voor deze vrouwen op microniveau een duurzame ontwikkeling brengt voor henzelf en hun families!

Met jouw She Stands bestelling draag jij indirect bij aan de Microkrediet voor Moeders. Ook kun je bij het afrekenen een extra donatie geven die direct naar de stichting gaat.

Zo dragen we samen bij aan een betere wereld voor vrouwen!

Liefs, Lonneke ♡

-----------------------------------------
De organisatie Microkrediet voor Moeders bestaat voor 100% uit vrijwilligers en ze werkten met lokale partners in Azië. De stichting is een algemeen nut beogende instelling (ANBI goede doelen) en als zodanig door de Belastingdienst erkend.