actuele levertijd 4-7 dagen | geen verzendkosten boven de €100

RETOURNEREN


Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met (een gedeelte van) jouw She Stands bestelling. Je hebt dan het recht om producten te retourneren. Dit kan tot 14 dagen na de dag van levering.

Let op: producten die speciaal voor jou gemaakt zijn, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Denk hierbij aan gepersonaliseerde sieraden of sieraden op maat.

Retourneren werkt als volgt:

1. Meld jouw retourzending aan door een mailtje te sturen naar shestands@hotmail.com

2. Verpak de producten die je retour wilt sturen in de originele verpakking. Ik kan alleen retourzendingen in behandeling nemen waarbij alle geretourneerde producten in de originele verpakking en ongebruikt/intact aangeleverd worden. Wanneer ik vaststel dat producten toch gebruikt zijn voordat ze geretourneerd zijn, kan ik het desbetreffende product niet vergoeden

3. Stuur de producten op naar onderstaand adres:

She Stands
t.a.v. Lonneke Kisman
Laan van Henegouwen 11 
3703TC Zeist

Het is de verantwoordelijkheid van jou als klant dat de retourzending volledig intact bij mij aankomt, gebruik daarom zoveel mogelijk de verpakking voor het retourneren van je producten en bewaar je verzendbewijs van de verzending goed. Wanneer jouw retourzending zoek raakt tijdens de verzending ben ik hier niet verantwoordelijk voor. 

4. Na het ontvangen van jouw retourzending zal ik zo snel mogelijk het aankoopbedrag van de retour gezonden producten terugstorten op jouw rekening. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor jou. Ik neem deze kosten alleen voor onze rekening wanneer we verkeerde producten hebben geleverd.

Is er iets mis met jouw levering? Neem contact op door te mailen naar shestands@hotmail.com. Wanneer je een verkeerd of defect product hebt ontvangen, zoek ik graag samen naar een passende oplossing. Ook als je vragen hebt over het retour zenden van jouw product, kun je contact met mij opnemen. Ik help je graag verder!