In verband met vakantie gaan alle bestellingen vanaf 25 september weer op de post

RETOURNEREN


Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent met (een gedeelte van) jouw She Stands bestelling. Je hebt dan het recht om producten te retourneren. Dit kan tot 14 dagen na de dag van levering.

Let op: oorbellen en producten die speciaal voor jou gemaakt zijn, kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Onderstaand vind je een download link naar ons retourformulier. Vul dit in en stuur het mee in de verpakking van de retourzending. Retourzendingen zonder uitgeprint retourformulier kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Retourzendingen dienen naar onderstaand adres verzonden te worden:

She Stands
Mariahoek 1b
3511LD Utrecht

Download het retourformulier

Wij kunnen alleen retourzendingen in behandeling nemen waarbij alle geretourneerde producten in de originele verpakking en ongebruikt/intact bij ons aangeleverd worden. Wanneer we vaststellen dat producten toch gebruikt zijn voordat ze geretourneerd zijn, zullen wij het desbetreffende product niet vergoeden. 

Het is de verantwoordelijkheid van jou als klant dat de retourzending volledig intact bij ons aankomt, gebruik daarom zoveel mogelijk onze verpakking voor het retourneren van je producten en bewaar je verzendbewijs van de verzending goed. Wanneer jouw retourzending zoek raakt tijdens de verzending zijn wij hier niet verantwoordelijk voor. 

Na het ontvangen van jouw retourzending zullen wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag van de retour gezonden producten terugstorten op jouw rekening. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor de klant. Wij nemen deze kosten alleen voor onze rekening wanneer we verkeerde producten hebben geleverd.

Is er iets mis met jouw levering? Neem contact met ons op door te mailen naar shestands@hotmail.com. Wanneer je een verkeerd of defect product hebt ontvangen, zoeken we graag samen naar een passende oplossing. Ook als je vragen hebt over het retour zenden van jouw product, kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!